Fredes Blog


KONKURRENCE #1 AUSSIE DUAL PERSONALITY
29/11/2009, 13:50
Filed under: Konkurrence

 

Mine yndlings hårprodukter er helt klart Aussie, de dufter godt og gør det de skal – ikke så meget BS med dem, og det kan jeg lide. MEN der er kommet nye medlemmer af Aussie familien, de hedder blandt andet Aussie Frizz Miracle Dual Personality Curl Definition + Soft Feel Serum og Aussie Frizz Miracle Dual Personality Anti Frizz + Conditioning Milk, de kommer i butikkerne til januar, men i kan vinde dem her – tada!

Aussie Frizz Miracle Dual personality Anti Frizz + Conditioning Milk
Den høje luftfugtighed og det kolde vejr kræver ikke bare varmt tøj, det transformerer også dit hår til en elektrostatisk farezone. Nogle dage har du det som om håret måske kan tænde en lampe med al den statiske elektricitet, hvis du bare havde et stik.
Heldigvis vil Aussies Frizz Miracle Dual Personality Anti-Frizz + Conditioning Milk redde din dag. Denne styling milk indeholder ekstrakt fra australsk havtang, hvis formel er at tæmme dit krusede hår, så det ligger sig velopdragent og blankt på dit smukke hoved.
Du skal bare dosere omkring en halv pumpe til dit våde eller tørre hår, start ved spidserne og fordel det jævnt i håret. Føntør eller lad Moder Natur tørre det for dig. Tillykke – med denne lette styling milk er du nu i stand til at sætte dit hår med kontrol. Vejledende pris, 150 ml: 119 kr.


Aussie Frizz Miracle Dual Personality Curl Definition + Soft Feel Serum
Alle jer heldige piger derude med krøllet hår – vi har ikke glemt jer. Selvfølgelig behøver et bølget hår også at blive tæmmet i den bidende vind og den høje luftfugtighed. Aussie Frizz Miracle Dual Personality Perfect Curl Definition + Soft Feel Serum vil blive din redning.
Serummet gør det pærelet at få kontrol over krusede krøller på grund af dets evne til at tilføre fugt til dine lokker, så de følger formen på dit hårs naturlige krøl. Ryst den lille mirakuløse flaske godt og tag en portion af hvad der svarer til størrelsen af en mønt ud i din hånd, gnid det mellem hænderne og arbejd det ind i dit våde eller tørre hår.
Dine krøller fortjener intet mindre end det bedste – det er derfor serummet indeholder australsk jojoba kerneolie, som hjælper med at skabe lækker elasticitet i dine krøller og gør dem bløde, lette og glansfulde. Sig farvel til timelange kampe med krøllejernet og sig g’dag til mere tid til det sjove i livet!
Vejledende pris, 75 ml: 119 kr.

Alt du skal gøre er at skrive en mail til fredect@gmail.com hvor i du skal skrive hvornår jeg FØRSTE GANG SKREV OM AUSSIE + dit navn inden d. 2. december kl. 19. Så trækker jeg lod om vinderen blandt de rigtige svar.

 

Reklamer

1 kommentar so far
Skriv en kommentar

[…] https://fredesblog.wordpress.com/2009/11/29/konkurrence-1-aussie-dual-personality/ Skriv en kommentar Endnu ingen kommentarer indtil nu Skriv en kommentar RSS af kommentarer til dette indlæg. TrackBack en URI Skriv en kommentar Click here to cancel reply. Line og paragraph pauser automatisk, e-mail-adresse aldrig vises, HTML tilladt: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <pre> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> […]

Pingback af HUSK KONKURRENCEN! « Fredes Blog
Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: